ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οδοντίατροι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση οδοντίατρων
όλες οι υπηρεσίες

City Dent

ΣτοCityDent αντιμετωπίζουμε όλα τα περιστατικά οδοντιατρικής και στοματολογικής φύσεως παρέχοντας ολοκληρωμένη περίθαλψη στον ασθενή...

Αισθητική Οδοντιατρική

Σύμφωνα με τις αρχές του smile design - smile makeover επανασχεδιάζουμε το χαμόγελο εναρμονιζόμενο με τη γραμμή των ούλων, τα χείλη και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση μιας πληθώρας εργαλείων που μας παρέχει η σύγχρονη επιστήμη (όψεις πορσελάνης, εμφράξεις σύνθετης ρητίνης, bondingκλπ ). Αφαιρούνται εμφράξεις αμαλγαμάτων και αντικαθιστώνται από μη τοξικά υλικά. Πραγματοποιούνται λευκάνσεις δοντιών σε μία συνεδρία με το κορυφαίο αμερικάνικο σύστημα Zoom! Τέλος, οι αισθητικές παρεμβάσεις αφορούν τόσο τα φυσικά όσο και τα τεχνητά δόντια (οδοντοστοιχίες, εμφυτεύματα ).

Χειρουργική Στόματος- Εμφυτευματολογία

Το CityDentδιαθέτει 20ετή και πλέον εμπειρία στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων, ανυψώσεις ιγμορείου, ενώ παρακολουθώντας τις σύγχρονες εξελίξεις εφαρμόζει τεχνικές οστικής ανάπλασης.

Πραγματοποιούνται χειρουργικές εξαγωγές ριζών ή εγκλείστων δοντιών,χειρουργική αφαίρεση κυστών και ακρορριζεκτομές καθώς και μια μεγάλη γκάμα στοματολογικών περιστατικών.

Προληπτική Οδοντιατρική

Στα πλαίσια της πρόληψης πραγματοποιούνται φθοριώσεις, καθαρισμοί, προληπτικοί έλεγχοι, καλύψεις οπών και σχισμών ( προληπτικά σφραγίσματα ) κ.α.

Ενδοδοντία & Περιοδοντολογία

Πραγματοποιούνται ενδοδοντικές θεραπείες ( απονευρώσεις ) μονόρριζων και πολύρριζων δοντιών.

Η θεραπεία της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την μακρόχρονη διατήρηση των δοντιών στο φραγμό και συνεπώς και την επιτυχία στοματικών αποκαταστάσεων και πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της συνολικής αντιμετώπισης των στοματικών βλαβών. 

Αναζήτηση Περιοχών
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ